Έργα και ημέρες του Κίμωνα Κουλούρη

Ένα θλιβερό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή, Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης, άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο να παραβιάζει το ένα μετά το άλλο τα φανάρια…

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε, όταν όμως οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του, ο πρώην υπουργός φέρεται να άρχισε να τους ειρωνεύεται.

Ένας από τους αστυνομικούς επέμενε και του ζήτησε εκ νέου τα στοιχεία του, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «όπως οφείλει ο κάθε πολίτης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός προσπάθησε να φύγει και παρέσυρε τον αστυνομικό που βρισκόταν μπροστά στο αυτοκίνητo, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ, ακινητοποίησε τελικά το αυτοκίνητο, κάλεσε  περιπολικό και μετέφερε τον κ. Κουλούρη στην Τροχαία Καισαριανής. Λίγη ώρα αργότερα ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ