Νέα κινητοποίηση για το νερό στον Τύρναβο

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου έξω από το Δημαρχείο του Τυρνάβου στις 7 το απόγευμα, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, αποφάσισε η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του Αμπελώνα, σε μια προσπάθεια να πεισθεί η Δημοτική Αρχή να αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της για το νερό, τόσο για το 2011, όσο και για το 2012.Η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φορείς και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να πάρουν μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο.
Το αίτημα είναι να πάρει πίσω το Δημοτικό Συμβούλιο, την απόφαση του για την τιμολογιακή πολιτική του 2011, και παράλληλα να υιοθετήσει τόσο για το  2011, όσο και για το 2012 την πρόταση της Επιτροπής Αγώνα για φθηνό νερό (ήτοι: 0,25 λεπτά για τα 100κ.β., 0,36 λεπτά από τα 101-200 κ.β., 0,42 λεπτά για τα 201-300 κ.β. κ.ο.κ., χωρίς ειδικό τέλος 80%, χωρίς ΦΠΑ 23% επί του ειδικού τέλους, ΧΩΡΙΣ ελάχιστη κατανάλωση), αφού ακόμη και η καινούργια πρόταση της ΔΕΥΑΤ για την τιμολογιακή πολιτική του 2012,  οδηγεί σε αυξήσεις της τάξης του 300% για καταναλώσεις μέχρι 70 κ.μ. το τρίμηνο, που είναι η ελάχιστη κατανάλωση για μια τετραμελή οικογένεια.
Σε ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: “Η απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης να επιμείνουμε στον αγώνα ενάντια στις παράνομες αυξήσεις στο νερό, είναι πάγια και έρχεται σε πλήρη ομοφωνία των κατοίκων του Αμπελώνα, Βρυοτόπου, Αργυροπουλίου, Δελερίων, Ροδιάς, Πλατανουλίων, Τυρνάβου, καθώς αυτό αποδεικνύουν οι 3600 υπογραφές των κατοίκων του Αμελώνα και του Βρυοτόπου, τις οποίες ο κος Δήμαρχος αγνοεί και απορρίπτει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ