Ο κόσμος καίγεται και αυτοί συνεχίζουν τα ΠΑΣΟΚοκαμώματα

Αυξάνει και πληθαίνει η λίστα με τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ αφού πέραν των κ.κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, Α. Λοβέρδου, Ευάγ. Βενιζέλου, Αν. Διαμαντοπούλου και Λ. Κατσέλη, έτοιμοι να ανακοινώσουν υποψηφιότητα είναι και οι κ.κ. Χ. Καστανίδης, Στ. Τζουμάκας, Γ. Αμοιρίδης. Φυσικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου όπως συνηθίζει κρατά και πάλι κλειστά τα χαρτιά του προκαλώντας ανησυχία και εκνευρισμό σε πολλούς εντός του κόμματος. Το βέβαιο είναι ότι η εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι εκτιμήσεις για τη στάση του δίνουν και παίρνουν. Το τελευταίο σενάριο που δείχνει να κερδίζει έδαφος λέει ότι στην παρούσα φάση ο κ. Παπανδρέου θα παραιτηθεί μόνο από την προεδρία της Κ.Ο. επιβάλλοντας ουσιαστικά την πρότασή του για διαρχία μέχρι τις εκλογές. Το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες δεν θα πλήξουμε.

Λοβερδικοί…

Εν τω μεταξύ ενδιαφέρουσα ήταν η ανθρωπογεωγραφία των ατόμων της τοπικής κοινωνίας που συμμετείχαν στις συναντήσεις με το στέλεχος της ομάδας Λοβέρδου στη Λάρισα. Όπως μαθαίνουμε το πρόσταγμα το είχαν δύο στελέχη από το χώρο της υγείας εκ των οποίων ο ένας υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ο άλλος ιδιοκτήτης ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Από εκεί και πέρα παρουσίες κατέγραψαν άτομα από τον τραπεζικό χώρο, πρώην στενός συνεργάτης υφυπουργού, στελέχη του χώρου των μελετητών και αυτοδιοικητικοί.
Πάντως από Δευτέρα πρέπει να περιμένουμε και νέες συναντήσεις στελεχών που πρόσκεινται στους υπόλοιπους δελφίνους που μέχρι σήμερα κινούνται χαλαρά ή υπογείως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ