ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με στόχο την πρόκριση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για το σημερινό ματς κυπέλλου στα Τρίκαλα. (19.30). Ο προπονητής της ομάδας Σ. Τσιώλης προτίμησε να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς, ενώ η 20μελής αποστολή που χθες διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Λάρισας αναχωρώντας σήμερα στις 17.00 το απόγευμα για τα Τρίκαλα

αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γκόλιας, Κόντορ, Φάρκας, Σουλιώτης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης, Αναστασόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Καπός, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Μακρής, Χοτζάλι και Κρητικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναγκαστικά απόντες είναι οι τραυματίες Βαρέλα, Αβραάμ, Μασούρας, ο ανέτοιμος Καρατάσιος, ο Γιοβάνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ναζλίδης, λόγω μικροενοχλήσεων από κάκωση που υπέστη στον αγώνα της Ξάνθης, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο 30χρονος ρέφερι, Αριστείδης Βάτσιος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα (Τετάρτη 14/12, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Βοηθοί του ο Κυριάκος Μερκενίδης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Κωνσταντίνος Νικολαιδή επίσης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Λυμπούδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο Κέρκυρας.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Το απόγευμα της Τρίτης (13/12) πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό της ΑΕΛ Γιώργο Μπασδέκη η αρθροσκόπηση στο γόνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιάννη Μασούρα, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου. Η επέμβαση κρίνεται επιτυχής και εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας είναι ο ένας μήνας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον λαμπρό επιστήμονα Γιώργο Μπασδέκη για την συνεργασία κι εύχεται στον ταλαντούχο παίκτη της να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Με πρόστιμο 3.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, με αφορμή τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής που είχε γίνει στο AEL FC ARENA.

Η ποινή επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό αλλά και την έκθεση του Παρατηρητή.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ