Στο Αργυροπούλι η σκυτάλη του αγώνα για το νερό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ανοιχτή σύσκεψη για το θέμα του νερού και γενικότερα των χαρατσιών με την συμμετοχή δεκάδων κατοίκων ανδρών και γυναικών, στην αίθουσα του κυλικείου στο Αργυροπούλι.
Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε εξετάστηκαν όλα τα θέματα σε σχέση με το φλέγον ζήτημα της τιμής του νερού στο Δήμο Τυρνάβου, αποφασίστηκε η υιοθέτηση των θέσεων του αγώνα για ριζική μείωση της τιμής του νερού, για κατάργηση του ειδικού τέλους και της ελάχιστης κατανάλωσης. Οι συγκεντρωθέντες αποφάσισαν την κλιμάκωση του αγώνα με την συλλογή των λογαριασμών νερού και στο Αργυροπούλι, και τον παραπέρα συντονισμό και με τους άλλους οικισμούς για το θέμα αυτό στο Δήμο Τυρνάβου.
Στην πλούσια συζήτηση που διεξήχθη και που συντόνισε ο κ. Β. Τσιούφης, τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αργυροπουλίου κ. Β. Τριανταφύλλου.
Στο τέλος συγκροτήθηκε ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα, τόσο για το συνολικό θέμα του νερού, όσο και για την συλλογή λογαριασμών της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι, για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα για Φθηνό και Υγιεινό Νερό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ