ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση καταγγελία της Δράσης Πολιτών

Σε μία ακόμη καταγγελία η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες προχώρησε σήμερα η Δράση Πολιτών, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες του γηπέδου του Τυρνάβου.

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης Στ. Ροντούλης, σημειώνει ότι αυτό που συναντά όποιος αναγκαστεί να επισκεφθεί τις τουαλέτες αποτελεί ντροπή για τον ίδιο τον πολιτισμό της πόλης και του δήμου γενικότερα.

“Δεν είναι δυνατόν αθλητές, φίλαθλοι, διαιτητές να αναγκάζονται να μπαίνουν σε τέτοιες τουαλέτες και να απειλείται ακόμη και η κατάσταση της υγείας τους. Δυστυχώς η δημοτική αρχή του Τυρνάβου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε αυτό το πρόβλημα και θέλει να μας πείσει ότι ασχολείται με θέματα ανάπτυξης του δήμου. Ντροπή.

Αξιος ο μισθός τους”

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ