Ξέχασαν να διανοίξουν τάφο στον Αμπελώνα και καθυστέρησε ταφή

Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε χθες το πρωί τους συγγενείς και φίλους που συνόδευαν 82χρονη στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο του Αμπελώνα, αφού όταν έφτασαν στο χώρο μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου διαπίστωσαν με θλίψη και οργή ότι δεν είχε διανοιχτεί ο τάφος παρά το γεγονός ότι οι στενοί συγγενείς είχαν ειδοποιήσει το δήμο και είχαν πληρώσει το σχετικό παράβολο.

Αποτέλεσμα αυτής της ασυνεννοησίας των αρμοδίων στο δήμο Τυρνάβου η νεκρή παρέμεινε στη νεκροφόρα για μία και πλέον ώρα, οι συγγενείς αναζητούσαν εναγωνίως υπάλληλο του δήμου για να διανοίξει τον τάφο. Επειδή η ώρα περνούσε και δεν βρέθηκε αναζήτησαν λύση εκ των έσω με αποτέλεσμα τη διάνοιξη να αναλάβουν φίλοι της οικογένειας, τον οποίο τελικά μετά από μία περίπου ώρα βοήθησε και ο υπάλληλος του δήμου που τελικά βρέθηκε.

Το συμβάν εξόργισε τους συγγενείς της θανούσας και παράλληλα κατέδειξε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται από το δημοτικό μηχανισμό διάφορα ζητήματα, αλλά και τη διάλυση των υπηρεσιών με ευθύνη της πολιτείας αλλά και της δημοτικής αρχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ