Συνεχίζονται την Τρίτη οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Λάρισα και Τύρναβο

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται σήμερα στη Λάρισα και στον Τύρναβο, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα λάβουν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (5 μ.μ.)

– ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Τα εικαστικά εργαστήρια των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. και οι δάσκαλοι των τμημάτων καλούν όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν στο αποκριάτικο εικαστικό εργαστήρι και να κατασκευάσουν μάσκα – καπέλο πειρατή και πριγκίπισσας.

– ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Αναβίωση  δρώμενων και παραδοσιακών χορών της αποκριάς από χορευτικά συγκροτήματα των Λεσχών Πολιτισμού Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. Συμμετέχει το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αβέρωφ «Ο Θετταλός».

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

– Φωτιά (Μπαρμπαριά) στο Δαμάσι, στις 8 μ.μ.

– «Παρουσίαση στολής στο «Hangover»»: Για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά… ντυθείτε μαζί μας στην παρουσίαση στολής του «Hangover» και γίνεται εσείς η πιο sexy νύφη και ο πιο απρόβλεπτος γαμπρός!!

– Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στο τραγούδι; Σας γοητεύει το μικρόφωνο και ως τώρα διστάζατε να δοκιμάσετε; Ελάτε στο Cafe-bar «Cucci‏» Ξεπεράστε κάθε αναστολή σας σε μια βραδιά αφιερωμένη στη διασκέδαση, στο πιο πετυχημένο karaoke party του Τυρνάβου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ