Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Τύρναβο

Σύμφωνα με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα στον Τύρναβο θα λάβουν χώρα καρναβαλικές εκδηλώσεις, με παρέλαση καρναβαλικών αρμάτων και για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων κατά το χρόνο των εκδηλώσεων απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος:

– Στην Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό «26» ως τη συμβολή της με την Περιφερειακή Οδό σήμερα από 2 μ.μ. μέχρι τέλος των εκδηλώσεων.

– Στην Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την επαρχιακή οδό Τυρνάβου – Αμπελώνα ως τη συμβολή της με την Περιφερειακή Οδό σήμερα από 2 μ.μ. μέχρι τέλος των εκδηλώσεων.

– Στην οδό Ελευθερίας Τυρνάβου και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής ως τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας σήμερα από 2 μ.μ. και μέχρι τέλος των εκδηλώσεων.

– Στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας ως τη συμβολή της με την οδό «26» αύριο από 9.30 π.μ. έως 12 το βράδυ.

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας και Περιφερειακής Οδού που συνδέει τη Ν.Ε.Ο. με τη Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ