36χρονος έκλεψε πόρτες από το κολυμβητήριο Τυρνάβου

Συνελήφθη, χθες (24-02-2012) το πρωί στον Τύρναβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 36χρονος ημεδαπός για κλοπή.  Ειδικότερα, ο 36χρονος αφαίρεσε, με τη χρήση σιδηροπρίονου, δύο (2) κουφώματα αλουμινίου από το υπό ανέγερση Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Τυρνάβου, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα κουφώματα αλουμινίου, ένας σάκος με διάφορα εργαλεία και μικρή ποσότητα κοσμημάτων, εντός θήκης οπτικών, για τα οποία ερευνάται το νόμιμο ή μη κατοχής των.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Αδιαφορία

Το κερασάκι στην τούρτα της αδιαφορίας που επιδεικνύει η σημερινή δημοτική αρχή του Τυρνάβου για το ημιτελές δημοτικό κολυμβητήριο ήταν η χθεσινή σύλληψη του 36χρονου που αφαίρεσε από το κτίριο πόρτες αλουμινίου με στόχο προφανώς να εμπορευτεί το μέταλλο.

Είναι φυσικό επόμενο όταν η δημοτική αρχή δεν προφυλάσσει την περιουσία του δήμου είτε επειδή δεν μπορεί είτε επειδή δεν θέλει αυτή να παραδίδεται βορά στ χέρια των όποιων επιτηδείων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ