Ολοι στο συλλαλητήριο στον Τύρναβο

Ανακοίνωση της Επιτροπή Αγώνα ενάντια στα Χαράτσια

Οι κάτοικοι του Αμπελώνα έχουν εννέα μήνες τώρα που αγωνίζονται με πολύμορφες κινητοποιήσεις ενάντια στις εξοντωτικές αυξήσεις στην ύδρευση, που επέβαλε η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου. Μια Δημοτική Αρχή που, αντί να αντιληφθεί τα σημεία των καιρών και να σταθεί πλάι στους δημότες της, αποφάσισε ελαφρά τη καρδία τόσο να επιβάλλει το τέλος του 80% επιλεκτικά στον Αμπελώνα, τον Βρυότοπο και το Αργυροπούλι, όσο και τις υπέρογκες αυξήσεις στην ύδρευση όλου του Δήμου. Παράλληλα, πολέμησε τον αγώνα αυτόν αυταρχικά, καλώντας αστυνομικές δυνάμεις στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου (γεγονός που αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία), εγκαλώντας  στα δικαστήρια ανθρώπους που αγωνίζονταν για το αυτονόητο δικαίωμά τους για φθηνό και υγιεινό νερό…

Οι κάτοικοι του Τυρνάβου δεν πρόκειται να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό! Αυτός ο αγώνας αφορά όλους μας και αυτή είναι η ευκαιρία μας να ενωθούμε με τους κατοίκους του Αμπελώνα και ολόκληρου του Δήμου και να απαιτήσουμε τόσο το «φθηνό νερό σε όλο το Δήμο», όσο και να βγει το τέλος του 80% ΚΑΙ από τον Τύρναβο.

Μαζεύουμε υπογραφές, προκειμένου να καταφέρουμε μέσα από τη μαζική μας κινητοποίηση, να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ το ειδικό τέλος του 80% (στη χρονιά που διανύουμε δίνεται από το νόμο αυτή η δυνατότητα, ειδάλλως θα το υποστούμε για ακόμη μια δεκαετία) και συντασσόμαστε με τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων του Αμπελώνα, του Αργυροπουλίου και ολόκληρου του Δήμου Τυρνάβου. Εάν η Δημοτική Αρχή επιμένει στην αναγκαιότητα των έργων, που έχουν δρομολογηθεί ήδη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ας διεκδικήσει πόρους από την πολιτεία και ας παραδειγματιστεί από τον αγώνα άλλων δημάρχων που μάχονται για τα συμφέροντα των δημοτών τους.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ