Απαράδεκτο να προσπαθεί ο Ν. Μαλάκος να απομακρύνει διαμαρτυρόμενους κατοίκους

Ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου καταδικάζουν με ανακοίνωσή του οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λέλα Μάγγου – Στατήρη και Στέλιος Χατζηκράχτης, επιρρίπτοντας ευθύνες για τα όσα συνέβησαν στο δήμαρχο και στα στελέχη της παράταξής του. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι δύο σύμβουλοι αναφέρουν τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, ακόμα μια φορά, έδωσε δείγματα γραφής, πως εννοεί τη δημοκρατία και πως πρέπει να υπηρετεί το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με τρόπο απαράδεκτο, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Μαλάκος, συνεπικουρούμενος  από δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, προσπάθησε να εκκενώσει τα έδρανα του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου από αγωνιζόμενους συμπολίτες μας που  διεκδικούν φτηνό νερό για όλο το Δήμο και έκαναν συμβολική κατάληψη.

Τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν από τις ενέργειες αυτές της Δημοτικής Αρχής προσβάλλουν την ιστορία του τόπου μας και τα δημοκρατικά αισθήματα των συνδημοτών μας.

Καταδικάζουμε τα επεισόδια και καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή για τις πρακτικές που ακολουθεί, να κάμψει την αγωνιστικότητα των συμπολιτών μας, που ζητούν την ανάκληση των υπέρογκων αυξήσεων στα τιμολόγια νερού και είναι καταδικαστέες από το σύνολο των κατοίκων του Δήμου.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανακαλέσει τις αυξήσεις στο νερό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ