Σεμινάρια για εμπόρους στη Λάρισα

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας διοργανώνει για τους εμπόρους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

«Επιμόρφωση εργοδοτών για άσκηση καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το Π.Δ. 294/88 και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους – Προγράμματα 2012».

Στην Γ’ κατηγορία σύμφωνα με το Π.Δ. 294/88, ανήκουν επιχειρήσεις με οικονομική δραστηριότητα:

* Γεωργία

* Κτηνοτροφία

* Εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις

* Τράπεζες και λοιπά οικονομικά ιδρύματα, Ασφάλειες, Διεκπεραιώσεις υποθέσεων

* Ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων και λοιπές υπηρεσίες εκτός από τις υπηρεσίες περισυλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας ακαθάρτων που υπάγονται στην Β’ κατηγορία

* Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες όλων των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Ε.Σ. ανέρχεται σε 50 € ενώ για τα μη μέλη στα 80 €.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ.: 2410 532330 (κ. Θεώνη Γκούμα) και ώρες 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Ενημερώνονται οι επιχειρηματίες του νομού ότι το ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ Θεσσαλίας πλέον λαμβάνει αιτήσεις και υλοποιεί και προγράμματα Β΄ Κατηγορίας Τεχνικών Ασφαλείας, επιχειρήσεις δηλαδή υψηλής επικινδυνότητας.

Για πλήρη ενημέρωση και για  δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι αιτήσεις των άνω προγραμμάτων ολοκληρώνονται άμεσα και  αποστέλλονται  στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου για ν’ αρχίσει η υλοποίησή τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ