ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Τις εκδηλώσεις του περασμένου σαββατόβραδου  στο δήμο Τεμπών παρακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Γιώργος Μανώλης.

Αρχικά στην ορεινή Ραψάνη , στον αύλειο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου, έλαβε χώρα μια όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης με τίτλο “Βήματα Πολιτισμού”, όπου παρακολούθησε και απόλαυσε παραδοσιακούς  χορούς, διαφόρων περιοχών της Χώρας μας, από το παιδικό χορευτικό σύνολο Ραψάνης και το χορευτικό Γυναικών Ραψάνης, καθώς και   χορούς από Βουλγάρικο χορευτικό σύνολο Γυναικών.

Ο κ. Μανώλης, εντυπωσιασμένος από την πρωτοβουλία αυτή, στο σύντομο  χαιρετισμό του,   «εξήρε το έργο και την προσφορά, στα πολιτιστικά δρώμενα της Ραψάνης, του δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου Γυναικών Ραψάνης και προέτρεψε την πρόεδρο του συλλόγου κ. Αικατερίνη Γιαννούκα , αλλά και τα μέλη του, να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και ζήλο την προσφορά αυτή»

Στη συνέχεια  παρακολούθησε στο Συκούριο , την ετήσια μουσικοχορευτκή παράσταση «Θερινά Δρώμενα» που πραγματοποίησε ο Μ.Ε.Σ. Συκουρίου, όπου τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, μάγεψαν με τους χορούς  από πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως επίσης και το τμήμα ενηλίκων του Μ.Ε.Σ. Αγιάς.

Και η βραδιά της εκδήλωσης έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, με τη συνοδεία της καταπληκτικής  ορχήστρας του Βασίλη Μπαλογιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ