Οι γομαρόμυγες, οι ψεύτες και οι συκοφάντες

Αναψαν για τα καλά τα αίματα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Βουλής όταν ανέβηκε στο βήμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλης και ισχυρίστηκε ότι υπουργός του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε κρυφή συμφωνία με τη Φινλανδία για να μπορέσει να αποσπάσει το ναι από τη χώρα του βορρά για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο πρώτος που εξερράγη με τον ισχυρισμό του κ. Ροντούλη ήταν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ξυνίδης, στον οποίο απάντησε ο Λαρισαίος ρωτώντας του τι του συνέβη και αν τον τσίμπησε «καμιά γομαρόμυγα».

Ανταπάντησε ο κ. Ξυνίδης αποκαλώντας τον τραμπούκο, ενώ τη σκυτάλη πήρε και πάλι ο κ. Ροντούλης αποκαλώντας τους υπουργούς και την κυβέρνηση ψεύτες. Αμέσως μετά ο μέχρι εκείνη την ώρα αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης πήρε το λόγο επισημαίνοντας ότι ο κ. Ροντούλης δεν γνωρίζει φινλανδικά και ως εκ τούτου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα περί μυστικής συμφωνίας. Μάλιστα αποκάλεσε τον κ. Ροντούλη συκοφάντη κάτι που επανέλαβε και λίγο αργότερα όταν ανταπάντησε ο κ. Ροντούλης κάνοντας και πάλι λόγο για ψεύτες.

Αγγελικά πλασμένος ο κόσμος του κοινοβουλίου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ