ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δένδρων κ. Χρ. Τασιούλα, τον Πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο, τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ

Τυρνάβου κ. Αθανάσιο Χαλούλη, τον Αντιπρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού κ. Απόστολο Ευαγγελόπουλο και τα μέλη Ομάδας Παραγωγών Δένδρων κκ Θ. Μπαντραλέξη και Αστ. Κουτούκα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα με αντικείμενο τη διευθέτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν την επίσκεψη του Υφυπουργού στις 5 Οκτώβρη στον Τύρναβο, όπου θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου με θέμα «Το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020: Ευκαιρία αλλαγής παραγωγικού μοντέλου – ομάδες παραγωγών», αναφορικά με το ρόλο που καλούνται να παίξουν οι ομάδες παραγωγών στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Από την πλευρά του Υφυπουργού τονίστηκε ότι θα συνοδεύεται από ένα επιτελείο υπηρεσιακών παραγόντων που θα απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή καινούριων λογικών και πρακτικών.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα άλλα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες στη συγκυρία που διανύουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ