ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ NICOSIA FIELD CLUB U14 Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ Μ. ΛΑΚΗ

Η Μιχαέλα Λάκη έδωσε συνέχεια στις μεγάλες εμφανίσεις της στη Λευκωσία και αφού απέκλεισε με 2-0 σετ την Ουκρανή Elena Grekul, No. 7 στο ταμπλό, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Nicosia Field Club U14. Η 12χρονη Μιχαέλα, πρωταθλήτρια σε 6 τουρνουά U12 της Tennis Europe για το 2017, διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο στα 14άρια.

Η τυρναβίτισσα τενίστρια επικράτησε της Ουκρανής Elena Grekul, No. 7 στο ταμπλό του Nicosia Field Club U14, με 6-2, 6-4.

Η μόλις 12χρονη Μιχαέλα, πραγματοποιεί μια φανταστική χρονιά και έχει κατακτήσει ήδη 6 διεθνείς τίτλους στη φετινή σεζόν, όλους σε τουρνουά U12. Αυτή την εβδομάδα διεκδικεί έναν τίτλο σε τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe και θα αναμετρηθεί με την Βουλγάρα Stela Peeva, No. 1 στο ταμπλό και Νο. 37 στα 14άρια στην Ευρώπη, για μια θέση στον τελικό.

Για την προημιτελική φάση του μονού αγοριών, ο Θεόδωρος Μητσάκος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ρώσο Nikita Filatov και μετά από μια μάχη των δυο τους ηττήθηκε στο 3ο σετ με 6-2, 1-6, 6-1.

Στα διπλά των αγοριών, η Ελλάδα συνεχίζει να έχει τριπλή εκπροσώπηση, με τους Γιώργο Βαλάρη, Φίλιππο Αστρεινίδη και Μητσάκο να προκρίνονται στα ημιτελικά. Οι Μητσάκος και Αστρεινίδης κέρδισαν τους Κύπριους Στυλιανό Χριστοδούλου και Λάμπρο Παντζάρη με 6-3, 7-5 και θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον Βαλάρη και τον Grigorii Firsin, που απέκλεισαν 2 άλλους Κύπριους, τους Ξενοφών Νεοφύτου και Παύλο Parson, με 7-5, 0-6, 10-3.

tennisnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ