ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Α, και κάτι άλλο. καλό θα είναι ο κος Καλογιάννης όταν θα δώσει “το κλειδί της πόλης στον Άη Βασίλη” να διευκρινίσει ότι το δίνει στον Άγιο που γιορτάζουμε και όχι σε αυτόν της Πολυεθνικής έμπνευσης. Εκείνον που πράγματι υπήρξε στην Καππαδοκία και συνεχίζει να υπάρχει. Μέσα από το Φιλανθρωπικό Κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και των πιστών της.
Γιατί μας έχει συνηθίσει να δίνει “επίτιμους” τίτλους και “κλειδιά” όπου δει, υποβαθμίζοντας τις τιμές αλλά και όλους όσους τις αξίζουν και τις λαμβάνουν από την πόλη μας”. Όταν όμως, θέσαμε το θέμα να υπάρξει και μία θεματική αναφορά στο Πάρκο των Ευχών που να δίνει το πραγματικό Χριστιανικό νόημα των Χριστουγέννων (δίπλα άλλωστε είναι η Αγία Αικατερίνη) εισπράξαμε ειρωνικά χαμόγελα…”
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

























