Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας

«Η 6η Μάη μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να κάνουν το μεγάλο άλμα: να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα της πλουτοκρατίας και του Ευρωμονόδρομου, να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το δικό τους Κόμμα», υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό. Όπως ανέφερε οι εργατοϋπάλληλοι και αυταπασχολούμενοι της πόλης και της υπαίθρου, οι νέες και οι νέοι, οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι έχουν πολλούς λόγους για να συμπορευτούν, να συστρατευθούν, να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που δεν έκρυψε την αλήθεια, που επιβεβαιώθηκαν η πολιτική του και οι προβλέψεις του. Είναι το μόνο Κόμμα που προειδοποίησε στις προηγούμενες εκλογές ότι έρχεται αντιλαϊκή θύελλα, είναι το μόνο Κόμμα που αποκάλυψε τον ταξικό χαρακτήρα της ΕΕ ως λυκοσυμμαχίας του κεφαλαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι τα άλλα κόμματα εξαπατούν το λαό επί δεκαετίες. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν την ίδια πολιτική, υποκρίνονται, δεν αλλάζουν. Είναι κόμματα της αστικής τάξης, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών. Είναι κόμματα των μονοπωλίων, ετοιμάζουν νέα μέτρα την επομένη των εκλογών. Τρομοκρατούν και βάζουν ψεύτικα διλλήματα στο λαό, ζητάνε νέες θυσίες για να παραμείνουμε στο Ευρώ, για να υλοποιηθούν απρόσκοπτα τα μνημόνια, για να τσακιστεί κάθε εργατικό και λαϊκό δικαίωμα. Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ο Κουβέλης λένε «ναι» στην ΕΕ, έχουν γραμμή συναίνεσης και συμβιβασμού με τα μονοπώλια και όχι γραμμή ρήξης και σύγκρουσης. Είναι αναχώματα της λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης και γι’ αυτό συνεργάζονται με τους εργατοπατέρες στη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Η πλουτοκρατία δεν κινδυνεύει απ’ αυτούς και γι’ αυτό τους χαϊδεύει, τους παρουσιάζει σαν τους «καλούς αριστερούς». Ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιάννη είναι για τη βρώμικη δουλειά, να επιτίθενται, να συκοφαντούν το ΚΚΕ και το εργατικό ταξικό κίνημα.

«Δυνατό ΚΚΕ, σημαίνει δυνατός ο λαός. Σημαίνει πρώτα και κύρια δύναμη στο χώρο δουλειάς, εκεί που θα δίνονται σκληρές μάχες το επόμενο διάστημα. Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό που παρουσιάζουμε σήμερα αποτελείται από τέτοιους ανθρώπους, που πρωτοστατούν στην οργάνωση της πάλης στο εργοστάσιο, στο χωράφι, στη γειτονιά, στο χώρο μόρφωσης. Με ισχυρό ΚΚΕ θα αναθαρρήσει ο εργάτης και η εργάτρια που υφίστανται την εργοδοτική τρομοκρατία, ο νεολαίος που ζει στην αβεβαιότητα και την ανεργία, ο συνταξιούχος που στερείται τα φάρμακα, ο αυταπασχολούμενος που βάζει λουκέτο, ο φτωχός αγρότης που ξεκληρίζεται.

Οι υποψήφιοι, τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ, θα δώσουμε τη μάχη το επόμενο διάστημα με την πρόταση του Κόμματος σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά. Να φτάσει το κόκκινο ψηφοδέλτιο σε κάθε σπίτι.

Δίνουμε από τώρα ραντεβού στην κεντρική συγκέντρωση, που θα γίνει την Τετάρτη 25 Απρίλη, στην Κεντρική Πλατεία στις 8.30 μ.μ» κατέληξε.

Το ψηφοδέλτιο

ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γραμματέας της Α.Ε. Ελασσόνας. Οδοντίατρος, μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου. Υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και σήμερα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας. Επικεφαλής της Λαϊκής Επιτροπής στην Ελασσόνα. Γραμματέας της Α.Ε. Ελασσόνας του ΚΚΕ.

ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)

Επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπεύθυνη στο εργαστήριο Ακτινοφυσικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Διετέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Μέλος της Επιτροπής Ειρήνης, με δράση στο κίνημα κατά των ναρκωτικών. Συμμετέχει ως ειδικός επιστήμονας σε πολλές ιατρικές αποστολές του ΟΗΕ σε χώρες του τρίτου κόσμου.

ΚΑΜΑΚΑ ΕΙΡΗΝΗ

Μέλος της Α.Ε. Εργατών, απόφοιτη του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας. Άνεργη, μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στις ιδιωτικές κλινικές και τα ιατρικά εργαστήρια.

ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μέλος της Ν.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ. Γιατρός- Πνευμονολόγος, Επιμελητής Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ν. Λάρισας και δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Λαρισαίων απ’ το 2002. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ

Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Αγρότης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάς, ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΜΟΛΟΧΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Εκπαιδευτικός-φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση, δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φαρσάλων. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στα Φάρσαλα.

ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

Αγρότης, δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και μέλος της διοίκησης της ΕΟΑΣΝΛ.

ΣΚΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γραμματέας της Α.Ε. Εργατών. Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΤΑΣΟΣ

Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Συμμετέχει στην Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στο νομό Λάρισας και της Λαϊκής Επιτροπής του νομού.

ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΑΝΕΤΑ

Μέλος της Α.Ε. Ελασσόνας. Αγρότισσα, στην Καλλιθέα Ελασσόνας, επικεφαλής της ομάδας της Ένωσης Γυναικών (ΟΓΕ) Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ