Ζητούμενο η ριζική αλλαγή πολιτικής με νέα πρόσωπα μέσα από την κοινωνία

Γράφει η Αγγέλα Βαγενά                                                                                                           υποψήφια βουλευτής                                                                                                                             ν. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ

Στις επερχόμενες εκλογές δίνουμε τη μάχη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, με βαθιά πίστη στις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη. Δίνουμε, επίσης, τη μάχη για την εγκατάλειψη της πολιτικής υποστήριξης του κεφαλαίου και της οικονομίας της αγοράς.  Τα χρέη πρέπει να πληρωθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν δηλαδή από αυτούς που αφαίμαξαν τα δημόσια οικονομικά είτε με νομότυπους, είτε με παράνομους τρόπους.  Δίνουμε όμως και τη μάχη για την  υιοθέτηση μιας σοσιαλιστικής πολιτικής που θα υποστηρίζει τους εργαζόμενους και τα φτωχά στρωματά της κοινωνίας. Με λίγα λόγια δίνουμε τη μάχη και για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στις αρχικές ιδρυτικές διακηρύξεις και αρχές του.

Μια τέτοια πολιτική θέλουμε να εφαρμόσει η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.  Για το λόγο αυτό η αλλαγή προσώπων και στην Κοινοβουλευτική ομάδα είναι προϋπόθεση για την υιοθέτηση και την εφαρμογή μιας σοσιαλιστικής πολιτικής. Συνεπώς, προαπαιτούμενο για την αποτελεσματικότητα του αγώνα μας, είναι η προσωπική στάση και αξιοπιστία του καθενός από μας. Τα νέα πρόσωπα πρέπει να βγουν μέσα από τις μάχες των εργαζομένων στην κοινωνία, εκεί που η πολιτική μας αντιπροσώπευση είναι ελλειμματική και να έχουν την πλήρη αποδοχή της και όχι απλά την αποδοχή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ