ΝΟΔΕ ΝΔ: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει

Η ΝΟ.Δ.Ε  Λάρισας   μετά  την ολοκλήρωση της επιλογής και την κατάθεση των αιτήσεων στο πρωτοδικείο των υποψηφίων  που θα  εκπροσωπήσουν τη Ν.Δ.  στο νομό μας,  με ανακοίνωσή της εύχεται σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται ακόμη τα εξής:

«Σε μια εποχή  όπου η Πατρίδα μας,  με τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στο χείλος  της καταστροφής  η Ν.Δ.  είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα μας  στην έξοδο από την κρίση .

Στην πορεία ρος τις εκλογές  θα ανατρέψουμε το κλίμα της απελπισίας και της μιζέριας που διακατέχει το σύνολο τις κοινωνίας μας . Εμείς πιστεύουμε στην Ελλάδα και στους  Έλληνες.

Πρέπει να μιλήσουμε για το σχέδιό μας  με τους πολίτες,  να δείξουμε πώς θα τα καταφέρει  η  Πατρίδα μας. Την ανάκαμψη που πρέπει να εξασφαλίσουμε, πάση θυσία. Την κοινωνική συνοχή που  οφείλουμε  να διασφαλίσουμε και τις διαρθρωτικές αλλαγές, που πρέπει να έρθουν το ταχύτερο και πρέπει να τις τολμήσουμε.

Πρέπει να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό. Και να μιλήσουμε για αυτά που πραγματικά απασχολούν τον κόσμο.

Είμαστε το κόμμα της ευθύνης. Είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης. Είμαστε το κόμμα της κοινωνικής συνοχής. Αλλά και το κόμμα που υπερασπίζεται, πάνω απ’ όλα, το εθνικό συμφέρον και την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα.

Στην πορεία προς τις  εκλογές της 6ης Μαΐου, όσοι περισσότεροι πιστέψουν στις δυνατότητες της Πατρίδας μας, στις δυνάμεις της Ελλάδας και του Έλληνα, τόσο ταχύτερα θα αποδείξουμε  αυτό  που εμείς πιστεύουμε:  Ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ