Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ!

Δεν έχει ταίρι η αντίδραση του προπονητή του Αχιλλέα Φαρσάλων Τάκη Παραφέστα μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από το ΝΠΣ Βόλου με σκορ 6-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον έμπειρο κόουτς να σχολιάζει μοναδικά την εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον προπονητή το γεγονός πως ο Αχιλλέας προηγήθηκε του αντιπάλου του μόλις στο 4’ με τέρμα του Τλούπα άγχωσε τους ποδοσφαιριστές του για τη συνέχεια του παιχνιδιού!

«Γνωρίζαμε την ανωτερότητα του αντιπάλου και προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε, όσο το δυνατόν πιο σφιχτά. Προηγηθήκαμε στο σκορ και αυτό μας δημιούργησε περισσότερο άγχος. Σε γενικές γραμμές, τέτοια παιχνίδια βοηθούν στο να αποκτούν οι νέοι παίκτες εμπειρία, ώστε να είναι χρήσιμοι για την ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα του Βόλου να συνεχίσει έτσι και να είναι πρωταθλητές, που πιστεύω ότι θα είναι με την πορεία που έχουν διαγράψει», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παραφέστας.

Τώρα παραδοσιακά όταν παίρνεις προβάδισμα από νωρίς το άγχος μεταφέρεται στους αντιπάλους, αν και στην περίπτωσή μας μάλλον ίσχυσε εκείνο το άλλο που λέει «ωχ, μάλλον τους τσατίσαμε»…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ