Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Γ. Αδαμούλη

Τις προεκλογικές θέσεις – δεσμεύσεις της Ν.Δ. παρουσίασε στο πλαίσιο των  εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό καθηγητής Γ. Αδαμούλης, μιλώντας στους φίλους του, οι οποίοι προσήλθαν να του ευχηθούν και για την ονομαστική του εορτή, Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο Ζάππειο III και για την ολοκληρωμένη πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση.

Ενδιαφέρον παρουσίασε και η αναπτυξιακή προτεραιότητα για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και ειδικότερα η περιγραφή των μέτρων για τη γεωργία και την κτηνοτροφία που αφορά άμεσα και το νομό μας, με τη δημιουργία δημοπρατηρίων αγροτικών προϊόντων και την ηλεκτρονική αγορά τους, την αναβάθμιση των λαϊκών αγορών, τη συμβολαιακή γεωργία, τους κατ’ αποκλειστικότητα αγρότες και τη δημιουργία κλαδικών συνεταιρισμών.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ο δρόμος της ευθύνης δεν είναι για πολλούς. Είναι μοναχικός.

Αλλά, αυτός είναι ο δρόμος που επέλεγε στα δύσκολα, πάντα, η παράταξή μας, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ας μην ξεχνάμε τον πόλεμο που δέχτηκε όταν μόνος του ενέταξε την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ.

Από την αρχή ο πρόεδρός μας έλεγε ότι η συνταγή του μνημονίου δεν βγαίνει, ενώ ταυτόχρονα προτείναμε άλλο σχέδιο για έξοδο από την κρίση.

Επαληθευτήκαμε σε όλα. Και έπεσαν έξω σε όλα.

Από την αρχή τους λέγαμε να κοπεί το έλλειμμα με περικοπή της δημόσιας δαπάνης και όχι με οριζόντιες περικοπές συντάξεων που βαθαίνουν την ύφεση, ενώ τα μέτρα ανάκαμψης που προτείναμε τότε τώρα τα ανακάλυψε ακόμη και ο Μπαρόζο.

Είδαμε το συμφέρον της χώρας και καταψηφίσαμε το μνημόνιο.

Το συμφέρον της χώρας μας είδαμε, πάλι, όταν ψηφίσαμε το κούρεμα του χρέους.

Μετά τις εκλογές, θα παρουσιάσουμε 4 σημαντικά νομοσχέδια.

-Ένα για ασφαλιστικά ταμεία, επιδόματα κλπ.,

– Ενα φορολογικό νομοσχέδιο για σταθερό φορολογικό σύστημα.

– Ένα για την περικοπή των δαπανών.

– Ένα πολυνομοσχέδιο για την ανάπτυξη.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ