Λίγα λόγια για τις εκλογές

Γράφει η ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                                                                 υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ

Φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας νέας περιόδου για τη χώρα. Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα και για τους πολίτες. Καλούμαστε να καθορίσουμε και να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, να απαντήσουμε στα πραγματικά διλήμματα, να επιλέξουμε την πορεία μας.

Στις εκλογές αυτές, προτεραιότητα μας είναι να μην κάνουμε το λάθος  να ψηφίσουμε με γνώμονα το παρελθόν και το προβληματικό παρόν, προσπερνώντας συνέπειες και κινδύνους, αλλά με το βλέμμα στο μέλλον.

Σε μία περίοδο όπου η χώρα ολόκληρη δοκιμάζεται από λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, φιλοδοξώ να εκπροσωπήσω τη φωνή μιας ολόκληρης γενιάς που πρέπει να απεμπολήσει τη νοοτροπία των προηγούμενων γενεών ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Όλοι μας και πολύ περισσότερο οι νέοι άνθρωποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε, να μπούμε μπροστά, να διεκδικήσουμε την αλλαγή. Οφείλουμε να απαλλαγούμε από τις συντηρητικές  ιδέες και αντιλήψεις των τελευταίων ετών που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.

Με πλήρη πολιτική συνείδηση, με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη επίγνωση της αλήθειας, αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ ευελπιστώντας να σηματοδοτήσω την απαρχή μιας νέας σελίδας για τον τόπο μας.

Με αρωγό τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη και με μόνη δέσμευση την απόλυτη αλήθεια προτρέπω για δημιουργική συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές. Γιατί μόνο μέσα από την ενεργή μας συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες μπορούμε να επαναφέρουμε στην κοινωνία το αίσθημα ασφάλειας και δικαίου.

Δύναμή μας είναι η αλήθεια και όραμα μας η ανανέωση. Και με πίστη και στα δύο θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι η αλλαγή.

Διεκδικούμε την αλλαγή, ορίζουμε το μέλλον της χώρας!

Αλλαγή εποχής! Αλλαγή σκυτάλης! Αλλαγή γενιάς!


Το βιογραφικό της Αθηνάς Γεωργίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Πατέρας της είναι ο Αθανάσιος Γεωργίου με καταγωγή από το Βλαχογιάννι Ελασσόνας, και μητέρα της η Φανή Παπαδοπούλου – Γεωργίου με καταγωγή από τον Τίρναβο. Έχει μία αδερφή μικρότερη, τη Δήμητρα, η οποία είναι υποψήφια διδάκτωρ Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αποφοίτησε το 2004 από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2008 απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στις Ευρωπαϊκές Σπουδές για στελέχη επιχειρήσεων (Msc Executive in European Studies) από το Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Executive Master in Business Administration – EMBA) από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνοντας υποτροφία για τη διπλωματική της διατριβή η οποία τιμήθηκε ως η καλύτερη της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης.

Το 2011 υπήρξε ερευνήτρια στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα Εξωτερικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διπλωματίας με ειδίκευση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) και τις σχέσεις της με την Ελλάδα.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.

Από τον Αύγουστο του 2004 εργάζεται στην Κεντρική Διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων ΕΛΤΑ.

Η ενασχόληση της με τα κοινά άρχισε το 2010 ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας για το Ν. Λάρισας με το συνδυασμό «Θεσσαλών Δύναμη», με επικεφαλής τον Απόστολο Παπατόλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ