Σε Πλατύκαμπο και Φάρσαλα ο Θ. Παπαλιάγκας

Τον αγροτικό Δήμο Κιλελέρ επισκέφθηκε προχθές ο υποψήφιος Βουλευτής Λάρισας Θωμάς Παπαλιάγκας, συγκεκριμένα τον Πλατύκαμπο και στην συνέχεια την Νίκαια. Δεκάδες ήταν οι κάτοικοι της ευρυτερης περιοχής που υποδέχθηκαν τον υποψήφιο, ενώ ακολούθησε μακρά συζήτηση, στην οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον το αγροτικό ζητημα.

Ο υποψήφιος βουλευτής, αφού άκουσε προσεκτικά και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, αναφέρθηκε σε κατευθύνσεις, λύσεις και κίνητρα, που θα συμβάλλουν στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη επιστροφής των νέων στον πρωτογενή τομέα.  

Στα Φάρσαλα

Την πόλη των Φαρσάλων επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Θωμάς Παπαλιάγκας, όπου, εκτός από προσωπικές επαφές, είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι συζητήσεις και η ανταλλαγή προβληματισμών με τους τοπικούς εκπροσώπους στο Δημαρχείο Φαρσάλων, καθώς είναι γνωστή η θητεία του υποφήφιου Βουλευτή στην τοπική αυτοδιοίκηση από την θέση του Νομαρχιακού συμβούλου. Στο δε Κέντρο Υγείας της πόλης, η συζήτηση με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού επικεντρώθηκε στην κατάσταση της Δημόσιας Υγείας σήμερα και στις δυνατότητες βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.   

Κίνηση

Εν τω μεταξύ αύριο 25-04-2012 το πρωί στις 10:00 ο υποψήφιος Βουλευτής θα επισκεφθεί υπηρεσίες της πόλης της Λάρισας και το απόγευμα στις 7:00 την πόλη του Τυρνάβου. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ