Σήμερα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες, και επαγγελματίες, τις γυναίκες, τους άνεργους, τους νέους των λαϊκών στρωμάτων, να πάρουν μαζικά μέρος στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, σήμερα, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Θοδωρή Χιόνη, Γραμ. της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τονίζει ότι
«είναι το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια για την κρίση. Η πολιτική του επιβεβαιώθηκε. Στις προηγούμενες  εκλογές είχαμε προειδοποιήσει ότι έρχεται αντιλαϊκή θύελλα, και αποκαλύψαμε το χαρακτήρα της Ε.Ε. ως λυκοσυμμαχίας του κεφαλαίου.

Όλα τα άλλα κόμματα πρέπει να απολογηθούν γιατί εξαπάτησαν το λαό ότι θα τρώει με χρυσά κουτάλια, ότι η Ε.Ε. θα γινόταν των λαών.

Μόνο το ΚΚΕ έριξε το σύνθημα να πτωχεύσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός. Η κρίση και το χρέος δεν είναι του λαού. Να μην επιτρέψουμε να μας εκβιάζουν και να μας τρομοκρατούν με τη νέα θύελλα των αντιλαϊκών μέτρων που ήδη έχουν συναποφασίσει και υπογράψει, μέσα από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.

Καλούμε το λαό να μην «τσιμπήσει» στα διλλήματα που βάζουν για κυβέρνηση αυτοδύναμη ή συνεργασίας, για κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή ή «αριστερή» κυβέρνηση, να καταδικάσει τον αντικομμουνισμό, τη συκοφαντία, τις προβοκάτσιες. Να απορρίψει τους εκβιασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε και της ντόπιας πλουτοκρατίας, ότι θα «πτωχεύσουμε». Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού είναι ήδη «χρεοκοπημένα» με την εφαρμογή της πολιτικής τους.

Καλούμε το λαό να αντεπιτεθεί τώρα, γιατί υπάρχει φιλολαϊκός δρόμος ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας. Ο λαός έχει τη δύναμη, αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι για να απαλλαγεί από την τρόικα, πρέπει να διεκδικήσει αποδέσμευση από την Ε.Ε, με εργατική εξουσία και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

Μόνο η ψήφος στο  Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας κάνει τη διαφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ