ΔΗΣΥ: Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Αλλαξέ το

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της ΔΗ.ΣΥ. για τον νομό Λάρισας, έγινε χθες. Μιλώντας η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος στο νομό κ. Β. Σιώμου αφού πρώτα ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλή δύναμη καθώς όπως είπε ο αγώνας είναι σκληρός αλλά η νίκη θα έρθει για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,  τόνισε πως το κόμμα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αυτή την στιγμή τολμάει και λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

“Η Πρόεδρός μας Ντόρα Μπακογιάννη αρνούμενη τα όποια ψηφοθηρικά παιχνιδάκια τόλμησε και συγκρούστηκε ακόμα και με τα μεγάλα συντεχνιακά συμφέροντα. Ας θυμηθούμε λίγο την περίπτωση της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ πρώτη κατήγγειλε το πάρτι εκατομμυρίων που παιζόταν επί χρόνια εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων. Με σύνθημά μας ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ, κατεβαίνουμε στις εκλογές και ζητούμε την ψήφο του Ελληνικού λαού” συνέχισε η κυρία Σιώμου.

Στην παρουσίαση παρευρέθη και ο Γραμματέας Περιφερειακής Οργάνωσης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ κ. Κωνσταντίνος Κουρκουτάς ο οποίος αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ στο νομό Λάρισας και είπε πως αυτό αποτελείται στο 95% από ανθρώπους πρωτοεμφανιζόμενους στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μεγάλο επίσης είναι και το ποσοστό των γυναικών – υποψηφίων για τον νομό καθώς πέντε είναι οι γυναίκες που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο. “Τα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ πανελλαδικά  καλύπτονται πλήρως από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι άνεργοι, αγρότες έχουν συμπεριληφθεί προκειμένου να δώσουν έναν αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια”, όπως είπε ο κύριος Κουρκουτάς. “Ειδικά και για τον νομό Λάρισας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς οι αγρότες κατέχουν υψηλή θέση στο ψηφοδέλτιο καθώς δύο εκ των υποψηφίων προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο” συνέχισε ο κύριος Κουρκουτάς.

Ο κ. Κουρκουτάς επίσης αναφέρθηκε και στις επισκέψεις τόσο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά όσο και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Λάρισα το προσεχές Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα και αναρωτήθηκε τον λόγο που κανένας από τους δύο δεν τόλμησε να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση αλλά που και οι δύο αρκέστηκαν στο μόλις 800 θέσεων κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ και διερωτήθηκε γιατί τουλάχιστον αφού δίνουν μάχη για την αυτοδυναμία (αν είναι δυνατόν) δεν τολμούν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις ούτε στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης το οποίο χωράει λίγο περισσότερους.

 

Το ψηφοδέλτιο

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Γιακωβή Ευαγγελία – Ιδιωτική Υπάλληλος

Γιώτης Λάμπρος – Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας – Εικαστικός Δημιουργός

Γκράβας Γεώργιος – Πολιτικός Αναλυτής

Γκουζιώκας Απόστολος – Δασοπόνος – Αγρότης

Λεονταρή Ρουμπίνη – Ιατροδικαστής

Μπαρτζώκης Γεώργιος – Δικηγόρος

Ντάμπλη Ευανθία (Εύη) – Εκπαιδευτικός

Ντόντου Ζωή – Συνταξιούχος Μαία

Σούρλας Δημήτριος – Ηλεκτρολόγος

Τζίκα – Φώτου Έλενα – Ιδιωτική Υπάλληλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ