ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ “ΜΕΡΑΚΙ” ΜΠΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ταβέρνα “Το Μεράκι” (Μπίτης) στο κέντρο του Αμπελώνα υπόσχεται και για σήμερα μια αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική και υπέροχες γεύσεις, στο πνεύμα της Αποκριάς, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις μουσικές βραδιές που την ανέδειξαν σε νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης κάθε Παρασκευή.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος εναρμονισμένοι πλήρως στο κλίμα των ημερών διοργανώνουν και αυτή την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου μία μουσική βραδιά με λαϊκά, ρεμπέτικα αλλά και έντεχνα τραγούδια.

Το μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο Γιάννης Μάνος κιθάρα – φωνή, η Δέσποινα Κώνστα φωνή και ο Φώτης Μπαντής μπουζούκι, οι οποίοι απέδειξαν ότι μπορούν να χαρίσουν βράδια γεμάτα κέφι και διασκέδαση.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας από την πλευρά τους εγγυώνται άψογο σέρβις και υπέροχες γεύσεις αφού σας περιμένουν στον όμορφο χώρο τους με πολλές – πολλές εκπλήξεις. Εξοπλιστείτε με καλή διάθεση και επισκεφθείτε το “Μεράκι” στην καρδιά του Αμπελώνα.

Για πληροφορίες – ρεζερβέ τηλ.: 24920 – 32556, 6932 488551.

Και μην ξεχνάτε η ταβέρνα “το Μεράκι” (Μπίτης) θα είναι ανοικτά το Σάββατο και την Κυριακή αλλά και το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας με νόστιμα νηστίσιμα πιάτα και υπέροχο τσίπουρο. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ