ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΑΕΛ

“Στον πόντο” ήττα και για τον Ερμή Αγιάς

Με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι φαίνεται πως αποχαιρετά την κατηγορία η μπασκετική ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Καρδίτσα του Γιάννη Τζήμα, γνωρίζοντας την ήττα στο κλειστό της Νεάπολης με σκορ 65-75, ενώ για την ίδια διοργάνωση ο Ερμής Αγιάς

ηττήθηκε στην έδρα του Αρκαδικού με σκορ 62-61.

Η ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κοντά στο σκορ, ωστόσο λάθη στο τέταρτο 10λεπτο και αστοχία έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, που με ένα επιμέρους 7-0 λίγο πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ 60-60 πανηγύρισαν στο τέλος και τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 41-48, 57-58, 65-75.

ΑΕΛ (Χασανίδης): Βλαχούλης 3(1), Σαριμπαλίδης 3(1), Καμάρας 6, Παπαχρήστος 2, Φιλιππόπουλος 2, Ναούμης 9(2), Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς 8(1), Γκιουλέκας 8(1), Τσιαβές 24(4).

ΑΣ Καρδίτσας (Τζήμας): Τζόρτζεβιτς 18, Ψαρόπουλος 10(3), Μαυρογιάννης 10(2), Παππάς 3(1), Καμαριώτης 6, Παπαδόπουλος 2, Τριχόπουλος 3(1),

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΣΑΝΙΔΗ-ΤΖΗΜΑ

Χρήστος Χασανίδης: «Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη και της εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είπαμε πως έπρεπε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς όπως τα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε.

Αυτό που μας στοίχισε ήταν ένα 2λεπτο στο οποίο κάναμε 4 λάθη και δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς και ελπίζω να το απόλαυσαν οι φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο».

Γιάννης Τζήμας: «Σ’ ένα καταπληκτικό γήπεδο, το δικό μας γήπεδο, με κόσμο της ΑΕΛ που ήρθε στο γήπεδο και ο οποίος θα πρέπει να στηρίζει και το μπάσκετ έγινε ένα πραγματικό θεσσαλικό ντέρμπι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια που κάνει να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, όπως ταιριάζει σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Πρέπει να βρει τον δρόμο της και τον ρόλο της στο μπάσκετ. Μπράβο στην διοίκηση, το τεχνικό τημ και στους παίκτες.

Για μας ήταν η δεύτερη σερί νίκη και αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η ΑΕΛ έπαιξε με περίεργα σχήματα, στο πρώτο ημίχρονο ο Τσιαβές έβαλε απίστευτα τρίποντα και αυτά μας δυσκόλεψαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ