Με Αγοραστό και Καραλαριώτου ο Χρ. Καλομπάτσιος

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου είχε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος. Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης ήταν τα ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας αλλά και οι επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η συζήτηση περιστράφηκε ακόμη γύρω απ’ τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Λάρισας και διαπιστώθηκε ότι κυρίως μέσω του ΕΣΠΑ αλλά και των υπολοίπων  χρηματοδοτικών προγραμμάτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί ένα σημαντικό αριθμό έργων σε όλη τη Θεσσαλία που διαχέουν κοινοτικά κονδύλια στην αγορά και δημιουργούν θέσεις εργασίας στην δυσκολότερη οικονομική συγκυρία για τη χώρα.

Ο κ. Καλομπάτσιος ανέφερε ότι «στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί μια δύναμη αποτελεσματικότητας και αυτό φαίνεται καθημερινά. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται εδώ φαίνεται τόσο από τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όσο και από τη μεθοδική αντιμετώπιση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών».

Αντικείμενο συζήτησης υπήρξαν ακόμη θέματα που αφορούν τη γεωργία, την κτηνοτροφία και τον τουρισμό, που μπορούν να δώσουν τόνωση στην τοπική αγορά.

Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Κων/νος Αγοραστός όσο και η Αντιπεριφερειάρχης κα Ρένα Καραλαριώτου ευχήθηκαν στον κ. Καλομπάτσιο καλή τύχη στον δύσκολο αυτό εκλογικό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ