Συνεχίζει τις επαφές η Αγγ. Βαγενά

Πυκνώνουν οι επισκέψεις της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό κ. Αγγέλας Βαγενά. Η κ. Βαγενά επισκέφθηκε αρχικά τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν στους νέους και τα παιδιά. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη χρησιμότητα και την ανάγκη για στήριξη ιδρυμάτων όπως το Κέντρο Ημέρας για Άτομα με Αυτισμό, το Ορφανοτροφείο Λάρισας, το Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που πρόσφατα καταργήθηκε και το Εκκλησιαστικό ΙΕΚ που αυτή τη στιγμή είναι ανενεργό. Η κ. Βαγενά έλαβε ευχές και την ευλογία του Μητροπολίτη για καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε Ελασσόνα και Νίκαια

Ξεκινώντας χθες από την πόλη της Ελασσόνας η κα. Βαγενά συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Σπύρο Αναγνωστάκη ο οποίος υπογράμμισε τις ανάγκες του τόπου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα υποψήφια. Στη συνέχεια η Αγγέλα Βαγενά επισκέφτηκε την Εφορία Ελασσόνας όπου ενημέρωσε τον Διευθυντή κ. Γρηγόριο Μπόλη και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας για την υποψηφιότητά της στις εκλογές.

Ακολούθως η κα Βαγενά επισκέφθηκε τον δήμαρχο Νίκαιας κ. Ρίζο Κομήτσα με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και δέχτηκε ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στη συνέχεια η κα. Βαγενά επισκέφτηκε τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Μέριμνας και το τοπικό ΚΑΠΗ, όπου ενημέρωσε το προσωπικό και τους πολίτες για την υποψηφιότητά της.

Κίνηση

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους πολίτες του νομού η υποψήφια βουλευτής την Παρασκευή 27 Απριλίου θα επισκεφθεί την Αγιά και θα μιλήσει με παραγωγούς και καταναλωτές στη λαϊκή αγορά και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στην Ελασσόνα (ΔΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ) μαζί με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ