ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Η ΑΕΛ

Δεν ευτύχησε να πανηγυρίσει το «διπλό» στη Λειβαδιά η ΑΕΛ, που αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ έχασε τελικά τον αγώνα με 2-1, με τον τοπικό Λεβαδειακό να φτάνει μέσα σε 3’ μόλις λεπτά στην ολική ανατροπή, παίρνοντας στο τέλος το ματς!

Καλύτερος ο Λεβαδειακός πίεσε από την αρχή του αγώνα, ωστόσο Γιακουμάκης και Μαρκόφσκι δεν τα κατάφεραν απέναντι στο Μπόζοβιτς, ενώ στο 14’ ο πορτιέρε της ΑΕΛ είπε «όχι» σε σουτ του Σουμπίνιο!

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για την ΑΕΛ λίγο μετά τη συμπλήρωση του 20λεπτου, όταν ο Λεοζίνιο έκανε αρχικά το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε και ο επερχόμενος Περόνε «τσίμπησε» τη μπάλα, που πρόλαβε να διώξει στη γραμμή ο Ζαραδούκας με ανάποδο ψαλίδι!

Κερδίζοντας σιγά-σιγά μέτρα στο γήπεδο η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν στο 43’ ο Κρίζμαν έπιασε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα κόντραρε στον Τριποτσέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 0-1.

Στην επανάληψη τα πάντα στράβωσαν, αφού αρχικά στο 60’ η τραγική αντίδραση του Μπόζοβιτς μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο έφερε την ισοφάριση, ενώ 3’ λεπτά αργότερα ο Μαρκόφσκι με άψογο πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του γράφοντας το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας (62′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80′ Καθάριος), Γιουσούφ (70′ Σαβαντογκό), Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ (82′ Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76′ Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69′ Ρέντζας), Κρισμάν, Περόνε.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ