Β. Αλεξανδρίδου: Απαιτείται εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης

Στη σημερινή εποχή της κρίσης και της ύφεσης, η πολιτική επιστρέφει – πρέπει να επιστρέψει – δυναμικά στο προσκήνιο, υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Αλεξανδρίδου, επισημαίνοντας πως απαιτείται ένα οραματικό και συνάμα ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, με βιώσιμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

«Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη βιομηχανία τροφίμων μας και να την προωθήσουμε μέσω του γαστρονομικού και άλλων μορφών τουρισμού. Τα έργα είναι βασικότερα από τα λόγια. Η κ. Αλεξανδρίδου αναφέρθηκε στις συντονισμένες κινήσεις και επαφές για να προχωρήσει ο δρόμος Φαρσάλων-Λάρισας, τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος για να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα τα έργα της ΔΕΥΑΦ, αλλά και για τις πληρωμές των αγροτών και κτηνοτρόφων.

«Αξίζει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας γιατί μαζί μπορούμε, μαζί συνεχίζουμε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 6 Μαΐου αλλά – κυρίως – για την προοπτική της πατρίδας μας», υποστήριξε.

Επαφές

Την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας (ΥΠΕ) και Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε η κ. Αλεξανδρίδου, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διοικητή της, κ. Αθανάσιο Τσάτσο, σχετικά με τον άξονα Υγείας του ΕΣΠΑ στον οποίο έχουν ενταχθεί 43 έργα, και είναι προς ένταξη άλλα 80 που αφορούν στη Θεσσαλία. Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στην ανάπτυξη του Κέντρου Μεταμοσχεύσεων και του Παιδοχειρουργικού Τμήματος, καθώς και στην στήριξη της διαδικασίας υλοποίησης τρεχόντων προγραμμάτων του ηλεκτρονικού μητρώου προμηθευτών, των ηλεκτρονικών διαγωνισμών, της καταγραφής ακίνητης περιουσίας και πολλών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Κατόπιν η υποψήφια βουλευτής βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και συζήτησε με τους κκ Ηλία Σκυλάκο Διοικητής Διασυνδεόμενων Νοσοκομείιων Λάρισας, Μαρία Κουλούση Διευθύντρια Υγειονομικής Υπηρεσίας, Ελένη Καράβα Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας, Φλώρα Νομικού Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας, Σπύρο Μπένο Διοικητικός από το τμήμα Διαχείρησης Υλικού, Χρήστο Κολοβό Νοσηλευτή Χειρουργείου, για τα θέματα που απασχολούν το τομέα της Υγείας και ανέπτυξε τις προτάσεις της σχετικά με βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νομού Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ