Σε Αμπελώνα και Σαραντάπορο η Κ. Καρέλα

Πυκνώνει τις επαφές της σε όλο το Νομό η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Καρέλα. Σε περιοδεία της σε Αμπελώνα Σαραντάπορο και Ελασσόνα ζήτησε από τους πολίτες να τολμήσουν την ανατροπή.

«Είναι ανάγκη να καταρριφθεί όλο αυτό το φαύλο σκηνικό που πλήγωσε, απογοήτευσε, φόβισε και έφερε την πατρίδα μας σ’ αυτό το αδιέξοδο. Με παλιές συνταγές δεν γεννιούνται νέες συνθήκες. Εκείνοι που «έχτισαν» ένα γκρίζο και ζοφερό παρελθόν δεν έχουν θέση στον αγώνα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η κα Καρέλα ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός της τονίζοντας ότι η ψήφος διαμαρτυρίας δεν αποτελεί λύση στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Την επομένη των εκλογών αν η χώρα μαστίζεται από ακυβερνησία, είναι επακόλουθο να ζήσει μια πρωτόγνωρη διεθνή απομόνωση. Ψεύτικα λόγια δεν υπάρχουν. Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις και στοχευμένες δράσεις για να επιστρέψουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης. Το ΠΑΣΟΚ 2 χρόνια τώρα ούτε το ένα κατάφερε ούτε το άλλο. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να διαλύσει μια χώρα. Και θα λογοδοτήσει γι’ αυτό.

«Χρειάζονται χίλια χρόνια για τη δημιουργία ενός κράτους» είπε ο λόρδος Βύρων…«ενώ μια και μόνο ώρα αρκεί συχνά για την καταστροφή του»… Το ζήσαμε με την ψήφο στις εκλογές του 2009. Δεν πρέπει να το ξαναζήσουμε! Επεσήμανε η νεαρή υποψήφια.

ΚΙΝΗΣΗ

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Κατερίνα Καρέλα θα βρίσκεται αύριο το πρωί 11 π.μ με 2 μ.μ. στο γραφείο της Πατρόκλου 9 3ος όροφος οπού θα δέχεται πολίτες και το απόγευμα θα παρακολουθήσει την Κεντρική Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ