Στην επαρχία Φαρσάλων ο Χρ. Κέλλας

Σε χωριά της επαρχίας Φαρσάλων βρέθηκε χθες ο γιατρός, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία στο νομό. «Αυτή την ώρα κρίνεται το μέλλον της χώρας, το μέλλον των παιδιών μας. Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού, να σκεφτείτε ορθολογικά και να βάλετε φρένο σε όλους όσους προσπαθούν, θελημένα ή αθέλητα, να εκτροχιάσουν τη χώρα από τις Ευρωπαϊκές ράγες.

Η ΝΔ είναι η δύναμη ευθύνης, η οποία με συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα μπορεί να φέρει ξανά την ελπίδα στους Έλληνες. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις ανεύθυνες δυνάμεις του καιροσκοπισμού και του υπερφίαλου εγωισμού να δημιουργήσουν συνθήκες χάους και πανικού την Δευτέρα μετά τις εκλογές», σημείωσε ο κ. Κέλλας.

 

Αυριανό Πρόγραμμα:

Αύριο  Κυριακή 29 Απριλίου  ο  κ.  Κέλλας  θα βρίσκεται το πρωί στις 10:30 στη Δολίχη, στις 11:00 στο Λιβάδι, στις 12:30 στο Δρυμό. Το απόγευμα ο κ. Κέλλας θα βρίσκεται στις 19:00 στην Ολυμπιάδα, στις 19:30 στην Καλλιθέα, στις 20:15 στο Κοκκινόγειο, στις 21:00 στο Πύθιο και στις 21:30 στα Καλύβια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ