Αγγ. Βαγενά: Πόθεν έσχες για όλους

«Πόθεν έσχες εδώ και τώρα για όλους» ήταν το μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Αγγέλας Βαγενά στην ομιλία της στον Τύρναβο.Η κ. Βαγενά στην κοινή ομιλία όλων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ επισήμανε τα εξής: «Παίρνω σήμερα την πρωτοβουλία, ως νέα υποψήφια στο Νομό μας  κυρίως όμως ως γυναίκα-εκπαιδευτικός η οποία δίνει καθημερινά την μάχη να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τις αρχές για διαφάνεια, εντιμότητα, ισοτιμία, αξιοκρατία, ήθος, συλλογική συνείδηση και κυρίως κρυστάλλινη καθαρότητα στην διαμόρφωση των χαρακτήρων τους, να θέσω αυτό το σύνθημα εδώ στον Τύρναβο, διότι πρέπει να γνωρίζει και ο τελευταίος πολίτης της ιδιαίτερης πατρίδας μου, το πως εισερχόμαστε στον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και  να μπορεί να μας κρίνει με κριτήριο και γνώμονα το επίπεδο της μόρφωσής μας, των πολιτικών μας θέσεων, των απόψεων και προτάσεων μας για τον Νομό, τις αρχές μας για διαφάνεια, την διάθεσή μας για προσφορά στον τόπο μου και την πρόθεση μας  να εργαστούμε σκληρά για να αλλάξει ριζικά η εικόνα του πολιτικού συστήματος.

Το οποίο έχει απαξιωθεί εδώ και καιρό στα μάτια των πολιτών που δικαιολογημένα ίσως, του έχουν γυρίσει την πλάτη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκφραστούν πλέον εύκολα και να κρίνονται καχύποπτα ακόμη και οι νέες φωνές που αγωνιούν για το μέλλον της νεολαίας αλλά και το μέλλον της χώρας μας συνολικά.

Το “επάγγελμα πολιτικός” πρέπει να εκλείψει πλέον οριστικά στη χώρα μας και τα φαινόμενα “ξαφνικού πλουτισμού” μέσα από την πολιτική πρέπει να καταδικάζονται ευθύς εξ’ αρχής από το ίδιο το πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του.

Αλλά κυρίως και από την ίδια την κοινωνία που έχει το μοναδικό προνόμιο αλλά και την δύναμη να κρίνει πάντοτε αλάνθαστα όλους μας…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ