Ο ΣΤ. ΠΕΡΚΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ!

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Ερμή Αγιάς μετά την ήττα της ομάδας από την Καστοριά, καθώς ο προπονητής του συλλόγου Γρ. Γιασσάρης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή από την ομάδα, ενώ τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε πλέον ο Στέφανος Πέρκος.

Σε δήλωσή του ο Γρ. Γιασσάρης σημείωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ομάδας ότι μετά από πολύ ώριμη σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της γιατί το αξίζει και δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια τόσων ετών με προεξέχοντα τον πρόεδρο Θοδωρή Ριζούλη που έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ερμή κάνοντας δεκτή την παραίτηση τόνισε τα εξής: «Η διοίκηση του Ερμή Αγιάς κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Γρήγορη Γιασσάρη και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία. Με το Γιασσάρη στο τιμόνι ο Ερμής πέτυχε τρεις ανόδους από το ερασιτεχνικό μέχρι την Α2 εθνική που αγωνίζεται σήμερα. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες σε ό,τι και αν κάνει στο μέλλον. Χρέη προπονητή θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Γιασσάρη, Γιώργος Παππάς», κάτι που ανατράπηκε αργότερα αφού με νέα ολιγόλογη ανακοίνωση έγινε γνωστή η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Στ. Πέρκο.

“Ο Ερμής Αγιας ανακοινώνει την συμφωνία για την θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας με τον Στέφανο Πέρκο. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”, αναφέρεται στη νέα ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ θυμίζουμε πως ο νέος προπονητής του Ερμή είχε περάσει παλιότερα και από τον πάγκο του ΓΣΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ