Hello Kitty αεροσκάφη: τα πιο χαριτωμένα αεροπλάνα

Η Hello Kitty είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρεία Sanrio. Πρόκειται για ένα θηλυκό λευκό γατάκι με ένα κόκκινο φιόγκο. Το Hello Kitty εμπορικό σήμα έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως, και εκτός από τις ομώνυμες τηλεοπτικές σειρές, βρίσκεται σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως σχολικά είδη, αξεσουάρ μόδας και άλλα υψηλής ποιότητας καταναλωτικά προϊόντα. Τώρα, η EVA Air της Ταϊβάν, έχει και Hello Kitty αεροπλάνα...

Ο αερομεταφορέας παρουσίασε πρόσφατα τρία Hello Kitty αεροσκάφη, στα οποία  τα πάντα, από την άτρακτο ως τις αεροσυνοδούς και το φαγητό, έχουν το σήμα της γάτας.

“Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να ταξιδεύουν με τα Hello Kitty αεροσκάφη,” δήλωσε η Anna Wong, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της EVA Air στο Χονγκ Κονγκ. “Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη-μέχρι στιγμής.”

Είναι τα μόνα αεροσκάφη, όπου κάποιος μπορεί να μπει στον πειρασμό να κλέψει το κάλυμμα στο προσκέφαλο. Περισσότερα  από 100 εν πτήσει προϊόντα έχουν το μοτίβο της Hello Kitty, όπως χαρτομάντιλα, χάρτινα ποτήρια, μαχαιροπήρουνα,  μπουκάλια γάλα, σνακς, σαπούνια, λοσιόν, αλλά και γεύματα και παγωτά.

Οι επιβάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν αφορολόγητα και περιορισμένης έκδοσης  προϊόντα, όπως τα Hello Kitty ζυμαρικά, από τις αεροσυνοδούς που επίσης φορούν Hello Kitty ποδιές.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ