Β. Κόκκαλης: Η Ελλάδα μπορεί να βρει τη χαμένη της εθνική αξιοπρέπεια

«Έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία των εκλογών και η αγωνία για την «επόμενη μέρα» φτάνει στην κορύφωση της. Αναντίρρητα το μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας έχει γυρίσει  τις πλάτες του στα κόμματα παλιά και νέα», υποστήριξε στην κεντρική του προεκλογική ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Κόκκαλης, σημειώνοντας όμως ότι αυτή η συμπεριφορά των πολιτών δεν είναι αδικαιολόγητη,… διότι τα κόμματα ανέδειξαν  την διαφθορά και την υποκρισία και διότι διοικούντο από μέτριους με αποτέλεσμα όταν ένα κόμμα αναλάμβανε την εξουσία, η δημόσια διοίκηση αντί να στελεχώνεται από αποδεδειγμένα άξιους νέους ανθρώπους να στελεχώνεται από μέλη της κεντρικής Επιτροπής των κομμάτων αυτών τα οποία δεν είχαν την στοιχειώδη εκπαίδευση και κατάρτιση.

«Το πολιτικό-οικονομικό γίγνεσθαι είναι υπόθεση όλων μας. Είναι γεγονός πως ζούμε σε κοινωνία φόβου. Φοβόμαστε να μιλήσουμε, φοβόμαστε να εκδηλώσουμε τα αισθήματά μας, ο φόβος είναι αίσθημα που καθηλώνει τον άνθρωπο και δεν τον αφήνει να προσδοκά», ανέφερε με νόημα ο κ. Κόκκαλης, υπογραμμίζοντας ότι αυτοί πως θέτουν το ερώτημα ποιο είναι το πρόγραμμα των ανεξάρτητων πρέπει να απαντήσουν πρώτοι στα ερωτήματα: Γιατί δεν βοηθάτε τον δανειολήπτη που είναι στα όρια της επιβίωσης; Ενώ μπορείτε. Γιατί δεν κλείνετε το εργοστάσιο της COCA-COLA στην οποία βρέθηκε ζιζανιοκτόνο; Γιατί δεν βάζετε φραγμό στις Τράπεζες ενώ μπορείτε; Γιατί δεν βάζετε φραγμό στους σύγχρονους κυνηγούς κεφαλών ενώ μπορείτε; Οι οποίοι αγοράζουν χρέη εκτός των Τραπεζών και του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Οργανισμών. Γιατί υπάρχει σκόπιμη ασυδοσία στον έλεγχο των τροφίμων; Γιατί δεν βάζουν ένα πλαφόν στην βενζίνη και σε βασικά είδη ενώ μπορούνε διότι όπως μειώσανε με Νόμο τους μισθούς και τις συντάξεις έτσι μπορούνε να βάλουμε νομοθετικώς και πλαφόν στην βενζίνη και σε βασικά είδη».

Δεν τα κάνουν όλα αυτά επειδή δεν θέλουν τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, λέγοντας ότι ζητά την ψήφο των πολιτών ως εντολή και δέσμευση δυναμικής απάντησης στις προκλήσεις των καιρών. Δώσαμε αρκετές μάχες απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα και παράνομες πρακτικές και το αποδείξαμε.

«Η Ελλάδα πρέπει να βρει την χαμένη της εθνική αξιοπρέπεια.

Κάντε την ανατροπή. Γκρεμίστε τα κομματικά τείχη που μας χώριζαν μέχρι χθες. Ψηφίστε για την Ελλάδα», κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο κ. Κόκκαλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ