ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο Δ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ

Σειρά επαφών σε Ελασσόνα και Τύρναβο είχε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο νομό Λάρισας.

Ο κ. Μπαξεβανάκης επισκέφθηκε αρχικά το ΕΠΑΛ και το Ειδικό Σχολείο Ελασσόνας, αλλά και το δημαρχείο της πόλης και είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη λειτουργία των δύο σχολείων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνάντηση με το δήμαρχο συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου με τον κ. Ευαγγέλου να επισημαίνει σε δηλώσεις του ότι σύντομα αναμένονται ευχάριστα νέα για το δήμο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε:

“Η γνωριμία μου και η συζήτηση σε βάθος που είχα με τον υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, τόσο στη Λάρισα, όσο και στην Ελασσόνα, για θέματα της αρμοδιότητάς του, μου επιτρέπει να πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα για την Ελασσόνα.

Η επίσκεψη μαζί του στο ΕΠΑΛ και το Ειδικό Σχολείο Ελασσόνας μου έδειξαν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενό του.

Εύχομαι και ελπίζω στη γόνιμη συνεργασία για το καλό των συμπολιτών μας…”

Στον Τύρναβο, ο υφυπουργός επισκέφθηκε το ΕΠΑΛ Τυρνάβου και το δημαρχείο και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει τόσο με τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, όσο και με το δήμαρχο Παν. Σαρχώση για θέματα παιδείας στο δήμο Τυρνάβου.

Τον κ. Μπαξεβανάκη συνόδευαν στις σημερινές συναντήσεις η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελ. Αναστασοπούλου και ο διευθυντής του γραφείου και πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ