Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ο αγώνας για εθνική ανάταση συνεχίζεται

Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά από τις εκλογές η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Λάρισας, στα γραφεία του Κινήματος.

Η ανάλυση για την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί προεκλογικά βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των μελών της συντονιστικής επιτροπής του Κινήματος.  

Ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύτηκε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο για την εκπροσώπησή του, δεν είναι ώρα όμως για πανηγυρισμούς και χαμόγελα αλλά για συντονισμένη συνέχιση των προσπαθειών από όλους, ώστε με σοβαρότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια για Εθνική ανάταση και απεγκλωβισμό από την βαθειά κρίση.

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό και οι εύθραυστες πολιτικές συμμαχίες που προσπαθούν να σχηματιστούν κρατούν σε εγρήγορση τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με δεδομένες και τις σημαντικές οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις στην Ευρώπη και το παγκόσμιο ενεργειακό σκηνικό.

Μεγάλο έργο περιμένει όσους εθελοντές συμμετέχουν ενεργά στο Κίνημα, ώστε να γίνει δυνατή η ενημέρωση του συνόλου του Ελληνικού Λαού για το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του κράτους. Το πρόγραμμα αυτό φαίνεται ότι είναι πλέον το μόνο εφικτό και υλοποιήσιμο για να απαγκιστρωθεί η χώρα από το τέλμα στο οποίο την έσπρωξαν.

Πιστεύοντας στη δύναμη του λαού, ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και νέα ενεργά μέλη συστρατεύονται στο Κίνημα. Το πολιτικό γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα λειτουργεί καθημερινά από 6 μμ – 9 μμ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 29 – 1ος όροφος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ