ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Δ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”

Παρέμβαση στην πρόσφατη διαμάχη του γιου της Γ. Δημητρακόπουλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφηερίδας “Ελευθερία” έκανε μέσω της εφημερίδας της η εκδότρια κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, χαρακτηρίζοντας ψευδή τα όσα καταγγέλθηκαν για παρεμβάσεις τρίτων στις σχέσεις της με το γιο της.

Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο η κ. Δημητρακοπούλου αναφέρει:

“Mε αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο για υποτιθέμενες καταγγελίες εις βάρος μου και εις βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας κ. Μιχαλόπουλου, με σεβασμό προς τον αναγνώστη και προ αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να δηλώσω ότι:

– Ουδεμία ανάμιξη έχει οποιοσδήποτε στις προσωπικές σχέσεις μου και ποτέ δεν παρεμποδίστηκα να έρθω σε επαφή με τον γιο μου Γεώργιο Δημητρακόπουλο.

–  Οι καταγγελία αυτές ουδόλως ανταποκρίνομαι στην πραγματικότητα, παραποιούν την αλήθεια και όπως αποδεικνύεται, κατασκευάστηκαν με άλλα σκοπιμότητα. Και τούτο διότι είναι γνωστό ότι ουδεμία προσωπικό σχέση έχω με τον γιο μου από δεκαετίας και πλέον με υπαιτιότητά του- η μόνη σχέση του μαζί μου είναι οι επανειλημμένες και οξύτατες αντιδικίες (που κρίθηκαν τελικά στη δικαιοσύνη εις βάρος του) με τελευταία την αξίωσή του, ενώπιον δικαστηρίων, να υποχρεωθώ να καταβάλλω διατροφή για τα ανήλικα τέκνα του επικαλούμενος αδυναμία του, την οποία πάντως, καταβάλλω ανελλιπώς.

–  Περιβάλλω δε με εμπιστοσύνη το ΔΣ. της εφημερίδας, που ενεργεί κατόπιν δικών μου εντολών.

–  Όσον αφορά δε στις συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του Διευθύνοντα Συμβούλου της εφημερίδας, τον λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ