ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποχώρησε η Καλλίδου- Άγνωστη η εξέλιξη με τη Δ. Χαβαλέ

Σε νέα μεταγραφική κίνηση επένδυση στο μέλλον του συλλόγου προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπιας Λάρισας ανακοινώνοντας την απόκτηση της 16χρονης Ξανθής Τσιούνη που προέρχεται από τον Άτλαντα Καρπενησίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά των «πορτοκαλί» η νεαρή αθλήτρια άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τις δυο πρώτες εβδομάδες της προαγωνιστικής προετοιμασίας και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ των νεανίδων προσδίδοντας του επιπλέον δυναμική, ενώ θα συμμετέχει και στο γυναικείο τμήμα.

Εξάλλου παρελθόν για την ομάδα αποτελεί πλέον η έμπειρη Αφροδίτη Καλλίδου που δεν αποκλείεται να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα αγωνιζόμενη με τη φανέλα της Ολυμπιάδας Λάρισας, ενώ σιγή ιχθύος τηρείται από την Ολύμπια για το θέμα της μεταγραφής της πολύπειρης Δ. Χαβαλέ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 40χρονη γκαρντ βρέθηκε σε προπόνηση της Ολύμπιας στο κλειστό της Νεάπολης, ωστόσο τουλάχιστο προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής (που από καιρό εμφανίστηκε ως τελειωμένη σε διάφορους αθλητικούς ιστότοπους) που ωστόσο έδειξε να «κολλάει» κυρίως στο οικονομικό.

Τέλος άγνωστο παραμένει το πώς θα καλυφθεί και το μεγάλο κενό της απουσίας της αρχηγού της ομάδας Ασημίνας Κουτσουνούρη, η οποία λόγω εγκυμοσύνης δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο σύλλογο για ένα σημαντικό διάστημα, στερώντας έτσι από τη φαρέτρα του Π. Λότφι το δυνατότερο όπλο του μέσα στη ρακέτα αλλά και μια σκόρερ που σαφώς θα λείψει από την 5άδα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ