ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η “ΦΙΛΟΤΗΤΑ” ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνεπής και φέτος στο ραντεβού της με την Αφρική, η εθελοντική ομάδα ΦΙΛΟΤΗΤΑ. Το μέλος του συλλόγου  Αμαλία Ρήγα, έκανε το ταξίδι στην Τανζανία προκειμένου να προσφέρει τη μικρή αλλά ουσιαστική βοήθεια της ΦΙΛΟΤΗΤΑΣ και των της φίλων της.

Το καλοκαίρι επισκέφθηκε το Κινταμαλί και ένα ακόμη μέλος της ομαδας η Ελένη Παπαδοπούλου με την Ελπίδα-Νούρου την υιοθετημένη Τανζανή κόρη της.

Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ με τις λιγοστές οικονομίες  και προσφορές μελών και φίλων του συλλόγου, εκτός από τα καθιερωμένα, τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και αλλά είδη καθημερινής ανάγκης αγόρασε και δώρισε, δια της εκπροσώπου της Αμαλίας Ρήγα, ένα αναλυτή αίματος για την κλινική που χτίζεται στο Κινταμαλί της περιοχής της Ιρίγκα στην Τανζανία.

Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΡΟΥΣΑΣ στην οποία ανήκει το Κινταμαλί ευχαριστεί την ΦΙΛΟΤΗΤΑ με το παρακάτω μήνυμα:

Ευχαριστούμε το σύλλογο ΦΙΛΟΤΗΣ Λάρισας, που είχε την πρωτοβουλία να χαρίσει το πρώτο μηχάνημα για την κλινική μας. Προσέφερε έναν αναλυτή αίματος, πολύ απαραίτητο για τη λειτουργία της κλινικής μας. Ευχαριστούμε επίσης και την εθελόντρια κ. Αμαλία Ρήγα από τον σύλλογο ΦΙΛΟΤΗΣ η οποία με τον εξαίρετο χαρακτήρα της και τον ενθουσιασμό της βοήθησε αποτελεσματικά στο κέντρο μας. Όπως επίσης ευχαριστούμε και την εθελόντρια από τον ίδιο σύλλογο κ. Ελένη Παπαδοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ