ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας, ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας για την Λάρισα με την γερμανική εταιρεία συμβούλων εξέλιξης και μάνατζεμεντ ποδοσφαίρου SPORT EXPERTE. Η συνεργασία αυτή γίνεται στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας και στόχο έχει

την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας. H SPORT EXPERTE έχει την έδρα της στο Heilbronn της Γερμανίας, και αποτελεί FIFA – UEFA Agent στην παροχή υπηρεσιών μανατζμεντ σε ποδοσφαιριστές. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Πετκάκη, παλιό ποδοσφαιριστή σε πολλές ομάδες της Ελλάδας.

Η διοίκηση του Ηρακλή καλεί τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας αλλά και όσους άλλους γονείς θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να ενημερωθούν για την συνεργασία αυτή την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις ΑΛΑΝΑ (2ο χλμ. Λάρισας – Καρδίτσας, μετά το κλειστό της Νεάπολης) όπου θα γίνει επίσημη παρουσίαση από τον εκπρόσωπο της SPORT EXPERTE Δημήτρη Πετκάκη και τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρο Ιωακείμ για τον τρόπο και το επίπεδο της συνεργασίας αυτής ενώ θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ