ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε.Ο εκπαιδευτικός Στέλιος Γαλάνης εντάχθηκε στη  “Δράση Πολιτών ” , φιλοδοξώντας να εκφράσει την τοπική κοινωνία των Δελερίων.

Μετά τη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών , κ. Ροντούλης Στέλιος ,  με τον  υπ. πρόεδρο Δελερίων κ. Γαλάνη Στέλιο , ακολούθησε κοινή δήλωση των δύο ανδρών : “Οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Τυρνάβου βιώνουν μια πραγματικότητα ανυπόφορης εγκατάλειψης και οπισθοδρόμησης.Τα Δελέρια δεν αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα.
Έτσι , η κατάσταση αυτή πρέπει να ανατραπεί με αποφασιστικότητα και ολοκληρωμένο τοπικό αναπτυξιακό σχέδιο που θα δίνει την προοπτική στα νέα παιδιά να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.Προφανώς , η εκκίνηση των αναπτυξιακών αλλαγών θα ξεκινήσει την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 , με νέα πρόσωπα ,  που θα είναι οι φυσικοί φορείς των επιδιωκόμενων ανατροπών με φρέσκιες ιδέες και υλοποιήσιμες προτάσεις. Στο πλαίσιο αυτό , η Δράση Πολιτών  θα υποστηρίξει ως υποψήφιο πρόεδρο Δελερίων τον κ. Γαλάνη Στέλιο , έναν προσηνή  και μειλίχιο δάσκαλο , σπάνιου ήθους και χαρακτήρα ,  ο οποίος διακατέχεται από τον πόθο επίτευξης μιας τοπικής αναγέννησης στη γενέτειρά του.
Ο κ. Γαλάνης δεσμεύτηκε  να εργαστεί για την ανάπλαση του χωριού του , χωρίς κομματικές ιδεοληψίες και αποκλεισμούς προσώπων.Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει.
Γι αυτό καλεί όλους ανεξαιρέτως τους συμπατριώτες του να στηρίξουν τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τα Δελέρια , τονίζοντας την ανάγκη της τοπικής σύμπνοιας και ομοψυχίας.Υπό το πνεύμα αυτό , καλεί κάθε κάτοικο των Δελερίων να υποβάλει και να εκφράσει ελεύθερα την οποιαδήποτε πρόταση αυτός θεωρεί σωστή για την περιοχή , έχοντας την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί και θα τύχει της δέουσας επεξεργασίας”.
ΤΩΡΑ , ΠΑΜΕ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ