Ε(Χ)ΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα απώλεσε ο Τύρναβος που παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του κόντρα στον Αετό Αμυγδαλέας με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τελικά ισοφάρισαν χωρίς να επιτύχουν την ολική ανατροπή.

Οι Τυρναβίτες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να προηγηθούν με τον Τσούτσα που κέρδισε πέναλτι για να εκτελέσει ο ίδιος χωρίς να βρει στόχο, ενώ κόντρα στην εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Φούντα στο 39’.

Ο Τύρναβος πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο με τέρμα του Πατσιωτού στο 71’, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αετό που άντεξε στην πίεση μέχρι τέλους «τσιμπώντας» τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Τύρναβος 2005 (Nίκος Παπανικολάου): Χαλκιάς Α, Καρράς Λ. (Μπάκος Κ.), Γάνος Θ., Κουτσοκέρας Α., Αυλογιάρης Μ., Κατσαρός Β., Μπάκος Ι. (Κοκομπέλης Α.), Πατσιωτός Σ., Λόζος Ε. (Ντονούδης Γ.), Νταναβάρας Δ., Τσούτσας Α. (Καραλής Γ.).

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου Α., Παπαδάμου Χ., Ντάσκας Α., Περδίκης Σ., Παραφέστας Ζ., Πρατσίλας Β. (Γουναράς Γ.), Ανδριανόπουλος Β. (Πλής Α.), Παρασκευούδης Ε., Φούντας Β., Φιλίππου Β., Ντάλλας Γ. (Παπακωστούλης Β.).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ