Αντεργατική η συμπεριφορά του εκδότη του «Πρωινού Λόγου» Τρικάλων

Την ίδια επίδειξη αυταρχικής συμπεριφοράς απέναντι στους εργαζόμενους συνεχίζει ο εκδότης της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» των Τρικάλων κ. Τσαρουχάς, βασιζόμενος στις δυνατότητες που του δίνουν οι αντεργατικές κυβερνητικές ρυθμίσεις…

Μετά την πίεση στους εργαζόμενους της εφημερίδας να υπογράψουν επιχειρησιακή σύμβαση με εξευτελιστικές αμοιβές και καταπάτηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων σε συνάδελφο προ της συνταξιοδοτήσεως, υλοποίησε την απόλυση της δημοσιογράφου Παρασκευής Μαργαρίτη, για την οποία είχε δώσει προειδοποίηση προκειμένου να καταβάλει μέρος μόνο της αποζημίωσης που δικαιούται η συνάδελφος μετά από 10 χρόνια δουλειάς.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας καταγγέλλει τον εκδότη της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» των Τρικάλων κ. Τσαρουχά για την απόλυση της συναδέλφου και για την συνεχή επίδειξη αυταρχικής και αντεργατικής συμπεριφοράς.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ ζητά την ανάκληση της απόλυσης και την αποκατάσταση του ήρεμου εργασιακού κλίματος στην εφημερίδα. Προειδοποιεί ότι η αδιαφορία των εκδοτών για την επαγγελματική αξιοπρέπεια και την απασχόληση των δημοσιογράφων δεν θα μείνει αναπάντητη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ