Συνεδριάζει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου

Την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, με κύρια θέματα την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, την έγκριση ισολογισμών, την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος για το 2012 κ.λπ. Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι::

Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου Χρόνου, για κάλυψη εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου.

Προσαρμογή του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας(Ο.Ε.Υ.) στις διατάξεις του ν. 4024/2011.

Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι. στο Δήμο Τυρνάβου.

Έγκριση της αριθ. 12/2012 ΑΔΣ της ΚΕΔΗΤ που αφορά την έγκριση – ψήφιση του Ισολογισμού και των Οικονομικών Καταστάσεων, οικονομικού έτους 2011.

Έγκριση Ισολογισμού του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Λάρισας (Φο.Δ.Σ.Α.), οικονομικού έτους 2011.

Άσκηση εποπτείας επί θεμάτων λειτουργίας του ΤΟΕΒ Μάτι – Τυρνάβου.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για την μεταφορά των μαθητών.

Έγκριση σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Τυρνάβου, έτους 2012». (αριθ. πρωτ. 1454/20-02-2012 έγγραφο Περιφέρειας Θεσσαλίας).

Εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).

Επί αιτήσεως του κ. Κόνα Βασιλείου, με την οποία ζητά την παροχή σύμφωνης γνώμης για την χορήγηση άδειας κτηνοτροφικής μονάδας στη θέση «Χονδρομαγούλα» της Τ.Κ. Δελερίων. (αριθ. 4/2012 απόφαση Τ.Κ. Δελερίων).

Επί αιτήσεων των κ.κ. Καραγιάννη Ιωάννη, Γκότση Θωμά και Φράγκου Κων/νου (αριθ. 6/2012 απόφαση Τ.Κ. Δελερίων).

Ανανέωση αδειών πλανόδιου εμπορίου.

Ανάκληση αδειών πλανόδιου εμπορίου.

Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2012.

Παροχή σύμφωνης γνώμης για τον σχεδιασμό των έργων : «Φράγμα στη θέση Δελέρια – Χείμαρρος Μπεγδένι», καθώς και των συνοδών και αναγκαίων έργων αυτού. (αριθ. πρωτ. 2053/59958/20Α/23-05-2012 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων).

Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση υποδομών για τη διοργάνωση διαγωνισμών και περιπτέρων έκθεσης αγροτικών προϊόντων και κρασιού».

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση οικήματος δωρεάς Ιουλίας Μπρότση για χρήση ως Πνευματικού Κέντρου».

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Βάσης στο Δελήχειο Μνημείο Δαμασίου».

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση δασικού οδικού δικτύου Πλατανουλίων».

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αγωγών ομβρίων Δήμου Τυρνάβου».

Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Κατασκευή έργων προσπέλασης και ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό Ελλήνων τσιγγάνων στο Δήμο Τυρνάβου».

Έγκριση 2ου τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του έργου «Ανάπλαση χώρων αναψυχής (Αγ. Θωμάς Αμπελώνα, Αγ. Αθανάσιος – Μπογιατζί Δ.Δ. Ροδιάς και Αγ. Αθανάσιος Δ.Δ. Δελερίων)».

Κίνηση της διαδικασίας σύνταξης της μελέτης «Αναθεώρηση και Τροποποίηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Τυρνάβου».

Κίνηση της διαδικασίας σύνταξης της μελέτης «Αναθεώρηση και Επέκταση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Αμπελώνα», που εκπονείται στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου της Περιφερειακής  Ενότητας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ