ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 5ο BABY CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η φιλική αγωνιστική ημερίδα Ταεκβοντό από τον Σύλλογο  ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’ στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος αθλητών  γέμισαν το κλειστό στάδιο του  Αμπελώνα.

Με την συμμετοχή 20  σωματείων από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες, συνοδοί-γονείς και φίλοι του αθλήματος Ταεκβοντό, κατέκλυσαν το Κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα.

Ο ΑΟ Ταεκβοντό Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’, ως διοργανωτής της εκδήλωσης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και παράγοντες, φρόντισε οι  αθλητές, φίλοι και γονείς του αθλήματος να περάσουν μια υπέροχη και εποικοδομητική σε αγωνιστικές εμπειρίες ημέρα.

Την ιατρική κάλυψη του αγώνα παρείχε ο ακτινοδιαγνώστης ιατρός Χρήατος Γουλόπουλος.

Το ΔΣ του Ομίλου και ο Δάσκαλος Ντόβας Χαράλαμπος ευχαριστεί  όλους τους συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Τυρνάβου Κο Σαρχώση Παναγιώτη, τον Αντιδήμαρχο Τυρνάβου – Αμπελώνα Κο Κουτσοδήμο Γιώργο, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού τον Κο Χρυσοβέργη Κώστα, που παρευρέθηκαν για την τελετή έναρξης των αγώνων.

Ειδικότερα όμως οφείλει ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα  μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές της αγωνιστικής ομάδας “ΕΥΖΗΝ” που  βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ